Både Åsa och Camilla är redovisningskonsulter och delägare i Ekopeak. De är medlemmar i föreningen för Redovisningskonsulter i Sverige.

Åsa Wojtowicz

Åsa WojtowiczUtbildad Ekonomi- och redovisningskonsult som drivit eget företag i många år. Har kunder främst inom Restaurangbranschen, men är givetvis öppen även för andra företag. Har ett stort intresse för sociala medier och hjälper gärna mina kunder även med marknadsföring via Facebook och blogg.

Bor i Billdal med mina två döttrar och du ser mig oftast med en kamera hängandes runt halsen, då fotografering är ett stort intresse. Har även ett nyvunnet intresse för löpning och mår riktigt bra när jag får gå till gymmet.

Kontakta Åsa

Telefon: 0706-782070
E-post: asa@ekopeak.se

Camilla Larsson

Camilla LarssonUtbildad företagsekonom med många års erfarenhet inom branschen. Har senast jobbat i 5 år som ekonomiansvarig på Fond & Finans i Göteborg och där innan 6 år på Handelsbanken i Oslo med koncernredovisning samt rådgivare på privatmarknad.

Född och uppvuxen i Norrköping. Bor i Lindome utanför Göteborg tillsammans med min sambo och tre barn. Gillar att röra på mig och tar gärna en springtur när det blir tid över.

 

Kontakta Camilla

Telefon: 0722-068552
E-post: camilla@ekopeak.se